Aannemer

OVER ONS

De Asbestman is gespecialiseerd in het deskundig verwijderen van asbest en sloopwerkzaamheden.

Asbestsanering en Sloopwerken is een klusje waar je de nodige kennis, ervaring en machines voor nodig hebt. Het risico dat je schade toebrengt naar mens en milieu, is behoorlijk groot als je geen ervaring hebt met Asbestsanering en Sloopwerken. Daarom schakel je best meteen De Asbestman in. wij beschikken over de juiste machines en personeel van Asbestman is DTA, DAV & VCA gecertificeerd, medisch gekeurd en in het bezit van benodigde PBM. en staan je bij met advies op maat.

De Asbestman is gespecialiseerd in het deskundig verwijderen van asbest. Op zoek naar een nette en professionele ervaren bedrijf voor van uw asbestsanering of sloopwerkzaamheden! Zoekt u dan niet verder.

De Asbestman is het bedrijf voor het asbestsanering en sloopwerk, wij voeren van alle soorten opdrachten uit.

Wij saneren, slopen en bewerken de vloer veilig en gaan altijd voorzichtig te werk. Zo wordt er namelijk alleen gesaneerd, gesloopt en verwijderd wat er daadwerkelijk gesaneerd, gesloopt en verwijderd moet worden.

Echter moet daarbij wel op een veilige en professionele manier gewerkt worden, zodat er niks anders beschadigd. Daarom beschikken wij van Asbestman alleen over zeer ervaren vakmensen die iedere klus met beleid uitvoeren.

Alles wordt door ons dus professioneel gedemonteerd, verwijderd, afgevoerd en vervolgens schoon opgeleverd.